O nama

Dobro došli u prvi webshop ovakve vrste u Bosni i Hercegovini  www.gume.ba  !!!

Internet trgovina omogućuje posjetitelju (kupcu) naručivanje proizvoda putem Interneta iz vlastitog doma, sa radnog mjesta ili internet caffea bilo radnog ili neradnog dana, u bilo koje doba dana ili noći, bez ograničenja daljine, jer kupovati mogu i kupci koji su udaljeni desetinama kilometara, odnosno kupnja nije ograničena na ulicu, naselje ili grad.

Kupovanje preko interneta može biti najbrži, a često i najjeftiniji način kupovine nekog proizvoda. Osim toga osigurava kupcu kvalitetniju usporedbu kvalitete i cijena, jer ima uvid u sve željene web shopove u kojima može pregledavati, uspoređivati, te odabrati za njega najpovoljnije proizvode, načine naručivanja, plaćanja i isporuke.

Naša prodavnica je za Vas i otvorena 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici, 365 dana u godini. Na ovaj način, Vi možete vrlo efikasno iz udobnosti vlastitog doma ili ureda, u vrijeme koje Vama najviše odgovara, bez gužvi na blagajnama ili parkingu i bez stresa prepoznati prednosti naše internet prodavnice.

 

Na stranicama naše web trgovine prikazan je samo dio sveukupne ponude auto guma, a za ostale koje Vas zanimaju a nisu prikazani na našim stranicama, slobodno nam se obratite na e-mail: prodaja@gume.ba 

 

Ukoliko trebate dodatne informacije o pojedinom proizvodu, možete se obratiti na istu e-mail adresu .
Zahvaljujemo na posjeti i nadamo se da smo ispunili Vaša očekivanja !

 

                                                                           www.gume.ba

 

 
Da li ste već postavili zimske gume na auto???
Da, naravno
Ne, još čekam
Ne, cijelu godinu vozim ljetne